snel menu


Neem contact met ons op:

Technisch Beheer Bor
Romeplein 1, 6674 AR Herveld
Tel 0488 420 806 - Fax 0488 420 636
E-mail info@tbbor.nl

Wilt u gebeld worden? Vul hier uw naam en telefoonnr.
 Dhr  Mevr
Naam:
Tel.nr.:
 


Aan- en Verbouw

T.B.B.verzorgt uw complete aan- en verbouw. Voor een goede aanbouw moet je meerdere specialiteiten in huis hebben. Denk alleen al aan timmerwerk, tegelwerk, dakwerk, metselwerk en bijvoorbeeld de isolatie. T.B.B. heeft alles in huis om dit voor u te verzorgen. Niet alleen de praktische uitvoering maar bijvoorbeeld ook de vergunningsaanvraag. Daarnaast wordt de inbreng van T.B.B voor wat betreft ideën en indeling zeer gewaardeerd door opdrachtgevers. Verbouwingen, groot en klein, worden op zeer professionele wijze uitgevoerd. Ook hierbij geeft T.B.B. desgewenst advies over materiaal, indeling en kleurgebruik. Of het nu gaat om een badkamer, keuken, zolder of andere ruimte. T.B.B. zorgt voor een uitstekend resultaat tegen een eerlijke prijs

 
Nieuwbouw

T.B.B.regelt uw nieuwbouw van A tot Z. Van eerste overleg, uitwisselen van ideeën en aanvraag van vergunningen, de bouw en uiteindelijk de oplevering. Alles in één hand waarbij we de communicatielijnen kort houden.

Bij T.B.B. kunt u terecht voor al uw wensen. Van traditionele bouw of bijvoorbeeld systeembouw. Het bedrijf is bekend met de bouwmogelijkheden van klassiek tot moderne bouw. Er wordt uitsluitend gewerkt met betrouwbare regiogebonden onderaannemers. De meeste werkzaamheden worden overigens door eigen vakbekwame medewerkers uitgevoerd. De eigen werkplaats draagt bij aan zowel flexibiliteit als prijsstelling.
 

Bouwplannen? Neem eens vrijblijvend contact op voor een oriënterend
gesprek.Renovatie & Restauratie
Installatie
Verbouw & Nieuwbouw
Badkamers & Keukens

offerte