snel menu


Neem contact met ons op:

Technisch Beheer Bor
Romeplein 1, 6674 AR Herveld
Tel 0488 420 806 - Fax 0488 420 636
E-mail info@tbbor.nl

Wilt u gebeld worden? Vul hier uw naam en telefoonnr.
 Dhr  Mevr
Naam:
Tel.nr.:
 

Renovatie en Restauratie

Renovatie en restauratie van een woning is vakwerk. T.B.B. heeft al veel panden opgeknapt en/of teruggebracht in de oude staat.

Renovatie

T.B.B. is specialist in renovatie van bestaande panden. Kozijn, dak, vloer of andere delen die aan vervanging toe zijn, worden tot in de finesse opgeknapt of vervangen. Alles wordt in eigen beheer uitgevoerd en veel zaken zoals kozijnen en ander timmerwerk wordt in eigen werkplaats vervaardigd. Hierdoor kan T.B.B.niet alleen flexibel zijn maar ook scherpe prijzen hanteren.

Restauratie

Oude en historische panden worden door T.B.B. geheel teruggebracht in oorspronkelijke staat. In eigen werkplaats worden desgewenst door ambachtelijke vakmensen alle authentieke onderdelen nagemaakt met traditioneel gereedschap, maar zeker ook door gebruik van moderne machines. Ook is er bijvoorbeeld gereedschap en kennis aanwezig om nieuw hout een oude look te geven. Door jarenlang in de bouw werkzaam te zijn, hebben we exclusieve inkoopkanalen voor authentiek materiaal.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het restaureren of renoveren van uw pand ? Neem dan eens vrijblijvend contact op.

 


Renovatie & Restauratie
Installatie
Verbouw & Nieuwbouw
Badkamers & Keukens

offerte