snel menu


Neem contact met ons op:

Technisch Beheer Bor
Romeplein 1, 6674 AR Herveld
Tel 0488 420 806 - Fax 0488 420 636
E-mail info@tbbor.nl

Wilt u gebeld worden? Vul hier uw naam en telefoonnr.
 Dhr  Mevr
Naam:
Tel.nr.:
 

WELKOM BIJ TECHNISCH BEHEER BOR B.V.

Welkom op de internetsite van Technisch Beheer Bor bv. In het keuzemenu vind u alle activiteiten. Met een paar eenvoudige muisklikken komt u bij het product of de dienst van uw gading uit. Voor rechtstreekse vragen kunt u natuurlijk ook contact opnemen met Herman of Martine Bor tel. 0488-420806

T.B.B is een gerenommeerd bedrijf met 12 medewerkers. In zowel de zakelijke als particuliere sector is T.B.B. een betrouwbare partner in grote en kleine bouwprojecten. Nieuwbouw, aan- en verbouw, renovatie en restauratie, brand-inbraak en waterschades. Werkvoorbereiding en (re)productie vindt plaats in eigen werkplaats.

Op basis van uw wensen geven we invulling aan het project. Van compleet woonhuis tot verbouwing van badkamer of renovatie van uw dak. Meedenken en flexibiliteit vormen de sleutelwoorden van onze bouwdienstverlening. Daarnaast hechten we veel waarde aan intensief en direct contact tijdens het gehele traject.

Op onze website vindt u meer informatie over de verschillende disciplines en geven wij u graag een impressie van door ons gerealiseerde projecten. Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek dan kunt u telefonisch of via het reactieformulier contact opnemen.

   


Renovatie & Restauratie
Installatie
Verbouw & Nieuwbouw
Badkamers & Keukens

offerte